DeNOx d.o.o.

Sarajevo

O nama

 

Usluge

 

HYDRO-X
I NJEGOVA PRIMJENA

 

Kontakti

 

 

Dobrodošli na našu internet stranicu!

 

Na našoj stranici možete saznati sve o tome šta je Hydro-X postupak i čemu služi, kao i o metodama koje se provode tokom Hydro-X postupka (kondicioniranje kotlovske vode, uklanjanje kamenca i korozije, kao i sprječavanje istih i sl.).

 
 
 

Funkcionalni principi Hydro-X postupka

 

Kooperacija sa Hydro-X konsultantskim servisom optimizuje operativnost i profitabilnost

 

Operativna sigurnost

Hydro-X nije samo sredstvo za efikasniju zaštitu kotlovskih postrojenja i kondicioniranje kotlovske vode. Naša organizacija pored proizvoda daje servis, konsultacije, analize postrojenja, svu potrebnu opremu i obrazovanje, što je neophodno da se obezbjedi nesmetan rad postrojenja našeg potrošača.

Konstantna kontrola

Kada primite isporuku Hydro-X-a, možete sklopiti servisni ugovor koji pruža kontinualnu kontrolu kvaliteta kotlovske i napojne vode. Ova usluga je u cilju vaše dodatne sigurnosti. Posao uobičajeno vode naši lokalni konsultanti.

Trenutno lociranje kvara

Hydro-X A/S konsultanti koriste savremenu mjernu opremu u slučaju potrebe lociranja kvara. Primjeri su kvarovi na izmjenjivačima toplote, korozija, zaprljanost kondenzata ili drugi kvarovi koji zahtjevaju tačnu lokalizaciju i možda hitnu popravku. Konsultanti su spremni za hitnu intervenciju i posjetu u slučaju operativnih problema.

 

 

 

Operativna ekonomija

Bilo koje ekonomski optimalno rješenje je bazirano na cjelokupnom sagledavanju situacije.

Čista ušteda troškova

Sadašnji troškovi eksploatacije, održavanja i zastoja u radu su znatno veći nego troškovi pri upotrebi Hydro-X postupka. Prema tome, rezultat prelaska na Hydro-X predstavlja značajne uštede.

Efektivno obezbjeđenje

Neka postrojenja zahtijevaju pažljivije razmatranje rizika i troškova zaustavljanja rada i nemogućnosti proizvodnje. Ovo mora biti osnova za ocjenu objektivnih prednosti prelaska na Hydro-X postupak. Hydro-X pruža bezbjedno rješenje bez ikakvog rizika po bilo koje postrojenje čak i u radu pri najstrožim zahtjevima za obezbjeđenje proizvodnje.

 

Certifikati kvaliteta

Hydro-X A/S je certifikovan prema sistemu upravljanja kvaliteta ISO 9001 i zaštite životne sredine ISO 14001.

Pozovite Hydro-X

Poslije razgovora sa jednim od naših konsultanata bićete u mogućnosti da ocijenite specifične ekonomske i operativne prednosti pri upotrebi Hydro-X-a u vašem postrojenju. Pozovite nas i zakažite sastanak sa našim tehničkim konsultantom.

 

Hydro-X je danska tehnologija i "know-how" koji se izvozi u više od 40 zemalja tokom više od 60 godina

Oblasti našeg poslovanja

Hemikalije za parna postrojenja, sistemi daljinskog grijanja, vodorashladni sistemi. U ovim oblastima Hydro-X A/S snadbijeva proizvodima, uslugama, "know-how" i konsaltingom uz elektronske instrumente za monitoring, kontrolu i doziranje u tretmanu vode.

Naši ostali proizvodi

Proizvodi u ovoj grupi su: Hydroplex, Hydrocor i Hydrocid za tretman rashladne vode. Uz ove proizvode naši elektronski instrumenti obezbjeđuju kontrolu i monitoring tretmana rashladne vode. Također, možemo isporučiti inhibirane kiseline za sve vrste hemijskog čišćenja.

Hydro-X A/S

Hydro-X A/S isporučuje sve proizvode iz fabrike smještene u Hjallerup-u, Danska kao i iz postrojenja sa licenciranom proizvodnjom u: Španiji, Filipinima, Tailandu, Kini, Egipu, Tanzaniji, Bugarskoj i Indoneziji. U Hjallerup-u također vršimo opsežne analize za potrošače proizvoda naše kompanije. Široko iskustvo predstavlja bazu za redovne seminare za potrošače i druge zainteresovane strane. Približno 70% proizvodnje u Hydro-X A/S se izvozi u više od 40 zemalja širom svijeta.

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 
 
 
Copyright © 2010 DeNOx d.o.o.